Links

http://aneurysma.nl
Aneurysma.nl is een uitgebreide informatiebron voor iedereen die meer wil weten over de diverse vormen van het aneurysma.

http://www.CVA-samenverder.nl
De Nederlandse CVA-vereniging Samen Verder komt op voor de belangen van mensen die zelf een beroerte of CVA (Cerebro Vasculair Accident) hebben gehad of die iemand in hun naaste omgeving hebben die door een beroerte is getroffen. Samen Verder steunt mensen om zo goed mogelijk met de gevolgen van een beroerte verder te leven.

http://www.cerebraal.nl
De vereniging Cerebraal is een vereniging voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en direct betrokkenen. Het primaire doel is het doorbreken van het isolement door steun te bieden aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun familieleden. De vereniging wil zich inzetten voor het beantwoorden van vragen en het bemiddelen bij problemen.

http://www.nah-info.nl
Niet Aangeboren Hersenletsel. Deze website is gemaakt door mensen die met hersenletsel in hun leven zijn geconfronteerd. Ook hebben hulpverleners meegewerkt aan deze site omdat zij samen met de makers van de site van mening zijn dat er meer aandacht moet komen voor de gevolgen van hersenletsel.

http://www.hartstichting.nl/fast/
Herken een beroerte en doe de FAST-test

http://www.med.harvard.edu/AANLIB/home.html
The Whole Brain Atlas

http://www.hersenstichting.nl
De Hersenstichting

http://www.afasie.nl
Afasie verenigingen Nederland